Få en offert till dina segel

Vi är enbart två stycken som arbetar på Gyllenborg Rigg. I och med att branchen är säsongsbetonad arbetar vi med partners och behovsanställda under högsäsonger. För att säkerställa kvaliteten på alla våra projekt är vi dock alltid närvarande vilket går att det är begränsat för hur många projekt vi kan åta oss varje år.

Företaget har funnits i 23 år och Jan Gyllenborg har arbetat som riggare i över 30 år. Vid sidan av riggarbeten arbetar vi även med segel till traditionella fartyg samt segeltak.

 

Jan GyllenborgJan Gyllenborg. Jag har själv har arbetat som riggare i över 30 år. Företaget Gyllenborg Rigg startades 1987 i samband med att jag skulle rigga om Fullriggaren Najaden. Innan dess så arbetade jag som riggare vid diverse varv och verkstäder, främst i Danmark. Vid 16 års ålder seglade jag med Skolfartyget Danmark, och sedan dess har jag seglat och arbetat med både moderna och traditionellt riggade fartyg.

 

Ville IlolaVille Ilola. Har jobbat hos Gyllenborg Rigg i över 5 år. Det är också Ville du skall tala med när det kommer till solskydd i segelduk. Ville hjälper även till med traditionella riggarbeten vid behov.